Bij een demonstratie zondagmiddag op het Damrak zijn zes activisten van Extinction Rebellion opgepakt. Twee voor lokaalvredebreuk (zij stonden te demonstreren in een winkel) en vier vanwege vernieling. Mooi, aanpakken die handel! Dit keer ging het geeneens over de mensheid die de planeet molt. Nee, het probleem van vandaag betreft de Oeigoeren in China. Het …Bij een demonstratie zondagmiddag op het Damrak zijn zes activisten van Extinction Rebellion opgepakt. Twee voor lokaalvredebreuk (zij stonden te demonstreren in een winkel) en vier vanwege vernieling. Mooi, aanpakken die handel! Dit keer ging het geeneens over de mensheid die de planeet molt. Nee, het probleem van vandaag betreft de Oeigoeren in China. Het …Read MoreBinnenland, amsterdam, China, Damrak, Extinction Rebellion, kleding, Museumplein, OeigoerenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *