Aan het einde van de kabinetsperiode van Rutte-III lijkt D66 ineens wakker te zijn geworden. Allerlei plannen waar ze jarenlang mee bezig hadden kunnen zijn, maar niets mee deden, moeten kiezers straks alsnog overhalen om op D66 te stemmen. Heel Nederland volbouwen met een miljoen extra woningen en duizenden nieuwe windmolens, wie wil dat nou …Aan het einde van de kabinetsperiode van Rutte-III lijkt D66 ineens wakker te zijn geworden. Allerlei plannen waar ze jarenlang mee bezig hadden kunnen zijn, maar niets mee deden, moeten kiezers straks alsnog overhalen om op D66 te stemmen. Heel Nederland volbouwen met een miljoen extra woningen en duizenden nieuwe windmolens, wie wil dat nou …Read MorePolitiek, D66, Duurzaam, groen, populisme, Referendum, Rob Jetten, Sigrid Kaag, verkiezingen, windmolens, WoningbouwDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *