Afgelopen week tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen werd min of meer de eerste ronde voor de aankomende verkiezingen uitgevochten. Volgens de peilingen van Maurice de Hond werden Rutte en Wilders als de nummer 1 & 2 gezien van deze editie. Waarmee Wilders zijn overwinning als beste fractievoorzitter kan claimen. Ondertussen kruipt de VVD in de …Afgelopen week tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen werd min of meer de eerste ronde voor de aankomende verkiezingen uitgevochten. Volgens de peilingen van Maurice de Hond werden Rutte en Wilders als de nummer 1 & 2 gezien van deze editie. Waarmee Wilders zijn overwinning als beste fractievoorzitter kan claimen. Ondertussen kruipt de VVD in de …Read MorePolitiek, Asscher, peilingen, PvdA, PVV, Rutte, VVD, WildersDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *