Het kabinet heeft steun nodig van de oppositie, zowel in de Eerste- als in de Tweede Kamer. Rutte-3 lijkt met goedkope maatregelen de oppositie zover te willen krijgen dat ze diverse begrotingen alsnog zullen steunen. Maar partijen die zich hier voor laten strikken kun je volgens mij niet meer serieus nemen. De bonus voor zorgmedewerkers …Het kabinet heeft steun nodig van de oppositie, zowel in de Eerste- als in de Tweede Kamer. Rutte-3 lijkt met goedkope maatregelen de oppositie zover te willen krijgen dat ze diverse begrotingen alsnog zullen steunen. Maar partijen die zich hier voor laten strikken kun je volgens mij niet meer serieus nemen. De bonus voor zorgmedewerkers …Read MorePolitiek, Begroting, kabinet, Mark Rutte, oppositie, Prinsjesdag, Sociale huurwoningen, Tweede Kamer, VVDDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *