In het FVD Journaal van vrijdag zei Thierry Baudet terecht dat de doventolk bij de persconferenties staat omdat het kabinet de urgentie van de crisis op die manier wil benadrukken. Zo’n tolk wordt er immers niet zomaar even bijgehaald. Het straalt iets uit. Oké. Dat zei hij dus. Vervolgens voegde hij daar aan toe dat dit …In het FVD Journaal van vrijdag zei Thierry Baudet terecht dat de doventolk bij de persconferenties staat omdat het kabinet de urgentie van de crisis op die manier wil benadrukken. Zo’n tolk wordt er immers niet zomaar even bijgehaald. Het straalt iets uit. Oké. Dat zei hij dus. Vervolgens voegde hij daar aan toe dat dit …Read MorePolitiek, Binnenland, Forum voor Democratie, FVD, Thierry BaudetDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *