Hallelujah! De Europese Unie komt met een zogeheten ‘actieplan tegen racisme’. Daar is waarschijnlijk geen weldenkend mens op tegen, maar D66 melkt het natuurlijk weer uit om ‘het belang van een Europese Superstaat’ aan te tonen. In een ultieme poging om het racisme in Europa te beteugelen, komt de Europese Commissie met een speciaal actieplan …Hallelujah! De Europese Unie komt met een zogeheten ‘actieplan tegen racisme’. Daar is waarschijnlijk geen weldenkend mens op tegen, maar D66 melkt het natuurlijk weer uit om ‘het belang van een Europese Superstaat’ aan te tonen. In een ultieme poging om het racisme in Europa te beteugelen, komt de Europese Commissie met een speciaal actieplan …Read MorePolitiek, D66De Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *