Via een post op Instagram heeft de vergiftigde oppositieleider Aleksej Navalny laten weten dat hij weer kan traplopen. De weg naar herstel duur volgens Navalny nog wel een tijdje, maar een ‘comeback’ van de oppositie tegen de oppermachtige Vladimir Poetin is gaande. Het is zo goed als zeker dat Navalny is vergiftigt. Door wie is …Via een post op Instagram heeft de vergiftigde oppositieleider Aleksej Navalny laten weten dat hij weer kan traplopen. De weg naar herstel duur volgens Navalny nog wel een tijdje, maar een ‘comeback’ van de oppositie tegen de oppermachtige Vladimir Poetin is gaande. Het is zo goed als zeker dat Navalny is vergiftigt. Door wie is …Read MoreBuitenland, Aleksej Navalny, Vladimir Poetin, Vladimir PutinDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *