BEPROEF UW GELUK! De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft namelijk een leuk geldbedrag beschikbaar gesteld voor een winactie. En dat heeft helemaal niets te maken met de bedragen die ook weleens worden uitgedeeld aan speurneuzen die kijken naar Opsporing Verzocht. Deze keer valt er 10.000 euro (!) te winnen voor de gouden tip voor de …BEPROEF UW GELUK! De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft namelijk een leuk geldbedrag beschikbaar gesteld voor een winactie. En dat heeft helemaal niets te maken met de bedragen die ook weleens worden uitgedeeld aan speurneuzen die kijken naar Opsporing Verzocht. Deze keer valt er 10.000 euro (!) te winnen voor de gouden tip voor de …Read MorePolitiek, Aboutaleb, Ahmed Aboutaleb, Coronamaatregelen, Rotterdam, WinactieDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *