Politiek commentator Frits Bosch kijkt alvast vooruit naar de Tweede Kamerverkiezingen van aankomend voorjaar. Op basis daarvan waagt hij zich aan een voorzichtige voorspelling: het nieuwe kabinet wordt ‘extreemlinks’, en Lodewijk Asscher de nieuwe premier van Nederland. Dat betekent dat de kloof in de samenleving zal “vergroten en de weerzin van een omvangrijk deel van …Politiek commentator Frits Bosch kijkt alvast vooruit naar de Tweede Kamerverkiezingen van aankomend voorjaar. Op basis daarvan waagt hij zich aan een voorzichtige voorspelling: het nieuwe kabinet wordt ‘extreemlinks’, en Lodewijk Asscher de nieuwe premier van Nederland. Dat betekent dat de kloof in de samenleving zal “vergroten en de weerzin van een omvangrijk deel van …Read MorePolitiek, Extreemlinks, Frits Bosch, Kabinetsformatie, Lodewijk Asscher, Tweede Kamerverkiezingen 2021De Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *