Jullie premier — niet de mijne, ik heb al lang duidelijk gemaakt dat hij mij niet vertegenwoordigt — zei vandaag tijdens zijn jaarlijkse gewauwel gedurende de Algemene Politieke Beschouwingen dat het coronavirus met een comeback bezig is. Daarom zal het kabinet vrijdag (morgen) extra maatregelen aankondigen.  Jawel, Rutte zei zich ernstig zorgen te maken. Het …Jullie premier — niet de mijne, ik heb al lang duidelijk gemaakt dat hij mij niet vertegenwoordigt — zei vandaag tijdens zijn jaarlijkse gewauwel gedurende de Algemene Politieke Beschouwingen dat het coronavirus met een comeback bezig is. Daarom zal het kabinet vrijdag (morgen) extra maatregelen aankondigen.  Jawel, Rutte zei zich ernstig zorgen te maken. Het …Read MorePolitiek, Coronacrisis, Coronavirus, Mark Rutte, VVDDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *