Klaas Dijkhoff van de VVD vindt zichzelf een heuse rebel. Niet omdat hij inhoudelijk ook maar een beetje ingaat tegen de wensen van het partijkartel, maar omdat hij… sneakers onder zijn pak draagt. Zo, zo. Dat hakt er wel even in hoor. Gisteren droeg Dijkhoff — die terecht Klaas Winterslaap genoemd wordt door FVD-leider Thierry Baudet — …Klaas Dijkhoff van de VVD vindt zichzelf een heuse rebel. Niet omdat hij inhoudelijk ook maar een beetje ingaat tegen de wensen van het partijkartel, maar omdat hij… sneakers onder zijn pak draagt. Zo, zo. Dat hakt er wel even in hoor. Gisteren droeg Dijkhoff — die terecht Klaas Winterslaap genoemd wordt door FVD-leider Thierry Baudet — …Read MorePolitiek, algemene politieke beschouwingen, Klaas Dijkhoff, Klaas Winterslaap, Partijkartel, VVDDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *