Nederland en Hongarije onderhouden al vele jaren uitstekende relaties op alle vlakken. Toch weten we eigenlijk maar bitter weinig van het land, maar oordelen wel…. Alle reden voor Frits Bosch om samen met Hongarije kenner-László Marácz het zoeklicht op Hongarije te zetten. We doen dat in een aantal delen. Vandaag: de Rusland-connectie. Wat is Hongarije’s …Nederland en Hongarije onderhouden al vele jaren uitstekende relaties op alle vlakken. Toch weten we eigenlijk maar bitter weinig van het land, maar oordelen wel…. Alle reden voor Frits Bosch om samen met Hongarije kenner-László Marácz het zoeklicht op Hongarije te zetten. We doen dat in een aantal delen. Vandaag: de Rusland-connectie. Wat is Hongarije’s …Read MoreBuitenland, Frits Bosch, Hongarije, László Marácz, Rusland, Viktor OrbánDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *