van haga

Wybren van Haga, onafhankelijk Kamerlid maar ook FvD-lid, sprak tijdens de Algemene Beschouwingen over een ‘ravage’ die volgens hem het gevolg is van het recente coronabeleid. “Buiten vindt nauwelijks besmetting plaats. En PCR-testen bleken wel …

Dit artikel Kijken! Van Haga laat geen spaan heel van falende coronabeleid is geplaatst op NineForNews.nl.

Wybren van Haga, onafhankelijk Kamerlid maar ook FvD-lid, sprak tijdens de Algemene Beschouwingen over een ‘ravage’ die volgens hem het gevolg is van het recente coronabeleid. “Buiten vindt nauwelijks besmetting plaats. En PCR-testen bleken wel …
Dit artikel Kijken! Van Haga laat geen spaan heel van falende coronabeleid is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreMens en Dier, Black Lives Matter, corona, coronabeleid, coronacrisis, coronavirus, COVID-19, FvD, PCR-test, Wybren van HagaNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *