Hij heeft het weer eens voor elkaar. Heel links Nederland is woedend op Jan Roos. De opiniemaker zette namelijk een foto online van een bijzonder slecht geklede Femke Halsema, met daarbij de woorden: “De burgemeester van onze hoofdstad.” Jawel, alleen dat was voldoende om linkse gekkies te triggeren. Het gaat om deze tweet met foto …Hij heeft het weer eens voor elkaar. Heel links Nederland is woedend op Jan Roos. De opiniemaker zette namelijk een foto online van een bijzonder slecht geklede Femke Halsema, met daarbij de woorden: “De burgemeester van onze hoofdstad.” Jawel, alleen dat was voldoende om linkse gekkies te triggeren. Het gaat om deze tweet met foto …Read MoreBinnenland, amsterdam, Feminisme, Femke Halsema, GroenLinks, Jan Roos, links, ModeDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *