troonrede

Dinsdag sprak koning Willem-Alexander de troonrede uit. Hij zei dat Nederland moet bezuinigen, maar tegelijkertijd moet investeren in baanbehoud, goede voorzieningen en een schoner land. Het overgrote deel van de troonrede was gewijd aan de …

Dit artikel Troonrede: ‘Koning slaat op elk gebied de plank mis’ is geplaatst op NineForNews.nl.

Dinsdag sprak koning Willem-Alexander de troonrede uit. Hij zei dat Nederland moet bezuinigen, maar tegelijkertijd moet investeren in baanbehoud, goede voorzieningen en een schoner land. Het overgrote deel van de troonrede was gewijd aan de …
Dit artikel Troonrede: ‘Koning slaat op elk gebied de plank mis’ is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreBinnenland, Baudet, coronacrisis, EU, FvD, klimaat, koning, NOS, Troonrede, Willem-AlexanderNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *