De Telegraaf schrijft op 15 september jongstleden: “een minder prettige Prinsjesdag voor Geert Wilders. De PVV-leider is opgeschrikt door nieuwe bedreigingen aan zijn adres, dit keer vanuit terreurbeweging al-Qaida. Minister Grapperhaus van Justitie heeft hem afgelopen vrijdag persoonlijk laten weten dat hij het gevaar serieus moet nemen.” Die laatste zin fascineerde mij: Grapperhaus die aan …De Telegraaf schrijft op 15 september jongstleden: “een minder prettige Prinsjesdag voor Geert Wilders. De PVV-leider is opgeschrikt door nieuwe bedreigingen aan zijn adres, dit keer vanuit terreurbeweging al-Qaida. Minister Grapperhaus van Justitie heeft hem afgelopen vrijdag persoonlijk laten weten dat hij het gevaar serieus moet nemen.” Die laatste zin fascineerde mij: Grapperhaus die aan …Read MorePolitiek, Ferdinand Grapperhaus, Geert Wilders, Jihadisme, Paul CliteurDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *