verwachting

Wist je dat je met de kracht van verwachting harde, fysiek bewijsbare dingen kunt manifesteren? Hier is een waar gebeurd verhaal. Een paar jaar geleden kreeg een therapeut een ongeluk. Hij sprong na een partijtje …

Dit artikel Hoe je de kracht van verwachting kunt gebruiken voor manifestatie is geplaatst op NineForNews.nl.

Wist je dat je met de kracht van verwachting harde, fysiek bewijsbare dingen kunt manifesteren? Hier is een waar gebeurd verhaal. Een paar jaar geleden kreeg een therapeut een ongeluk. Hij sprong na een partijtje …
Dit artikel Hoe je de kracht van verwachting kunt gebruiken voor manifestatie is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreBewustzijn, gedachten, kracht van verwachting, manifestatie, manifestatiekracht, manifesteren, mind over matter, verwachtingNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *