Goed nieuws en slecht nieuws, de intocht van Sinterklaas gaat door, alleen zonder publiek en de locatie zal geheim blijven. De intocht zal zoals gewoonlijk op televisie te zien zijn, en in de aanloop naar het kinderfeest zal het Sinterklaasjournaal ook gewoon te zien zijn alleen zal setting anders zijn dan normaal. Oh, en Roetveeg …Goed nieuws en slecht nieuws, de intocht van Sinterklaas gaat door, alleen zonder publiek en de locatie zal geheim blijven. De intocht zal zoals gewoonlijk op televisie te zien zijn, en in de aanloop naar het kinderfeest zal het Sinterklaasjournaal ook gewoon te zien zijn alleen zal setting anders zijn dan normaal. Oh, en Roetveeg …Read MoreBinnenland, Corona, Coronaproof, Intocht, Sinterklaas, Zwarte PietDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *