Vandaag op Prinsjesdag zal Koning Willem-Alexander namens het door Rutte (VVD) voorgezeten kabinet een Troonrede uitspreken. Thierry Baudet (FVD) komt namens Forum voor Democratie met een héél andere toekomstvisie. Eentje die een stip op de horizon voor 2040 zet. “Onze visie. Een wérkelijk alternatief voor het huidige beleid,” omschrijft Baudet zijn video. In 2040 is …Vandaag op Prinsjesdag zal Koning Willem-Alexander namens het door Rutte (VVD) voorgezeten kabinet een Troonrede uitspreken. Thierry Baudet (FVD) komt namens Forum voor Democratie met een héél andere toekomstvisie. Eentje die een stip op de horizon voor 2040 zet. “Onze visie. Een wérkelijk alternatief voor het huidige beleid,” omschrijft Baudet zijn video. In 2040 is …Read MorePolitiek, 2040, Forum voor Democratie, Thierry Baudet, Tweede Kamerverkiezingen 2021De Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *