De Raad van State zegt de beweegredenen voor het op laten lopen van de staatsschuld maar al te goed te begrijpen. Ze zijn echter ook kritisch op het jaarverslag. Het kabinet houdt volgens hen geen rekening met de economische effecten bij een tweede coronagolf. Ook is de Raad van mening dat er te veel wordt …De Raad van State zegt de beweegredenen voor het op laten lopen van de staatsschuld maar al te goed te begrijpen. Ze zijn echter ook kritisch op het jaarverslag. Het kabinet houdt volgens hen geen rekening met de economische effecten bij een tweede coronagolf. Ook is de Raad van mening dat er te veel wordt …Read MorePolitiek, Coronavirus, Miljoenennota, Overheidsfinanciën, Prinsjesdag, Raad van State, Schulden, staatsschuld, Wopke HoekstraDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *