corona

Miljardair Bill Gates heeft op een persconferentie gezegd dat corona de voortgang in de strijd tegen ziektes heeft verstoord. Hij zei dat de wereldwijde vaccinatiegraad is teruggevallen tot het niveau van de jaren negentig. “Dat …

Dit artikel Ministers: Wij laten ons NIET als eerste vaccineren tegen corona is geplaatst op NineForNews.nl.

Miljardair Bill Gates heeft op een persconferentie gezegd dat corona de voortgang in de strijd tegen ziektes heeft verstoord. Hij zei dat de wereldwijde vaccinatiegraad is teruggevallen tot het niveau van de jaren negentig. “Dat …
Dit artikel Ministers: Wij laten ons NIET als eerste vaccineren tegen corona is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreMens en Dier, AstraZeneca, Bill Gates, coronavaccin, Hoekstra, Hugo de Jonge, Jinek, WiebesNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *