Auteur Tristan van Dasselaar bespreekt de deal die coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie sloten: honderd Moria-migranten worden opgevangen, maar hun plaats gaat af van het aantal VN-vluchtelingen dat Nederland heeft beloofd op te nemen. Je lost er niets mee op, vindt Tristan: “Geef de asielindustrie en brandstichting geen beloning – dát voorkomt pas werkelijk …Auteur Tristan van Dasselaar bespreekt de deal die coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie sloten: honderd Moria-migranten worden opgevangen, maar hun plaats gaat af van het aantal VN-vluchtelingen dat Nederland heeft beloofd op te nemen. Je lost er niets mee op, vindt Tristan: “Geef de asielindustrie en brandstichting geen beloning – dát voorkomt pas werkelijk …Read MoreImmigratie, Moria, vluchtelingenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *