spoedwet

Het is de bedoeling dat de omstreden spoedwet flink wordt versoepeld. Zo gaat de boete voor het overtreden van de 1,5 meterregel waarschijnlijk omlaag naar 99 euro. Overtreders krijgen dan geen aantekening meer op hun …

Dit artikel Henk Krol: ‘De Jonge denkt Kamer met verkooptruc te verleiden tot stem voor zijn spoedwet’ is geplaatst op NineForNews.nl.

Het is de bedoeling dat de omstreden spoedwet flink wordt versoepeld. Zo gaat de boete voor het overtreden van de 1,5 meterregel waarschijnlijk omlaag naar 99 euro. Overtreders krijgen dan geen aantekening meer op hun …
Dit artikel Henk Krol: ‘De Jonge denkt Kamer met verkooptruc te verleiden tot stem voor zijn spoedwet’ is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreBinnenland, coronaboete, coronaspoedwet, coronawet, Henk Krol, Hugo de Jonge, Rutte, spoedwetNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *