Namens de gemeenten van Nederland pleiten onder andere burgemeesters Jan van Zanen en Paul Depla voor meer lokale belastingen en meer onafhankelijkheid van het Rijk. De gemeenten willen een gelijkwaardiger relatie met het Rijk. Het Rijk mag schulden maken, maar gemeenten moeten met een passende begroting aankomen; dit is een van de voorbeelden waarin de …Namens de gemeenten van Nederland pleiten onder andere burgemeesters Jan van Zanen en Paul Depla voor meer lokale belastingen en meer onafhankelijkheid van het Rijk. De gemeenten willen een gelijkwaardiger relatie met het Rijk. Het Rijk mag schulden maken, maar gemeenten moeten met een passende begroting aankomen; dit is een van de voorbeelden waarin de …Read MorePolitiek, Decentrale overheid, Den Haag, geld, gemeenten, Jan van Zanen, Tweede KamerDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *