Ondanks dat Akwasi dankzij Kick Out Zwarte Piet-lui die bevriend zijn met hoge OM-pieven aanvankelijk onder z’n vervolging uitkwam voor enkele haattweets, is hij nog niet af van de dreiging van een strafblad. Er zijn maar liefst drie partijen die het niet bij het sepot laten zitten en de haatrapper alsnog veroordeeld willen krijgen. Rapgozertje …Ondanks dat Akwasi dankzij Kick Out Zwarte Piet-lui die bevriend zijn met hoge OM-pieven aanvankelijk onder z’n vervolging uitkwam voor enkele haattweets, is hij nog niet af van de dreiging van een strafblad. Er zijn maar liefst drie partijen die het niet bij het sepot laten zitten en de haatrapper alsnog veroordeeld willen krijgen. Rapgozertje …Read MoreCultuur, Akwasi, artikel 12-procedureDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *