Als het aan de door de kersverse lijsttrekker Hugo de Jonge ligt, wordt er zo min mogelijk gedaan met Pieter Omtzigt – die praktisch even veel stemmen als hij kreeg in de lijsttrekkerverkiezingen van afgelopen juli. En dat terwijl onder het leiderschap van Kapitein Bloemschoen het CDA er dramatisch voorstaat in de peilingen. De verkiezingscampagne …Als het aan de door de kersverse lijsttrekker Hugo de Jonge ligt, wordt er zo min mogelijk gedaan met Pieter Omtzigt – die praktisch even veel stemmen als hij kreeg in de lijsttrekkerverkiezingen van afgelopen juli. En dat terwijl onder het leiderschap van Kapitein Bloemschoen het CDA er dramatisch voorstaat in de peilingen. De verkiezingscampagne …Read MorePolitiek, CDA, Pieter OmtzigtDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *