viroloog

Een gerespecteerde viroloog zegt wetenschappelijk bewijs te zullen leveren waaruit blijkt dat het coronavirus gemaakt is door mensen. Li-Meng Yan, tot voor kort verbonden aan de Universiteit van Hongkong, is naar de Verenigde Staten gevlucht …

Dit artikel Viroloog: ‘Ik ga bewijzen dat coronavirus door mensen gemaakt is’ is geplaatst op NineForNews.nl.

Een gerespecteerde viroloog zegt wetenschappelijk bewijs te zullen leveren waaruit blijkt dat het coronavirus gemaakt is door mensen. Li-Meng Yan, tot voor kort verbonden aan de Universiteit van Hongkong, is naar de Verenigde Staten gevlucht …
Dit artikel Viroloog: ‘Ik ga bewijzen dat coronavirus door mensen gemaakt is’ is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreMens en Dier, China, coronavirus, COVID-19, Hongkong, WuhanNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *