CDA-leider en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge probeert een nieuwe politieke lijn uit te stippelen, en tegelijkertijd de oorzaak van de problemen in de strijd tegen corona, buiten hemzelf te plaatsen. Dat mag “het liberalisme” voor haar rekening nemen, terwijl hij het CDA wat meer naar links opschuift. In de Abel Herzberglezing in Amsterdam …CDA-leider en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge probeert een nieuwe politieke lijn uit te stippelen, en tegelijkertijd de oorzaak van de problemen in de strijd tegen corona, buiten hemzelf te plaatsen. Dat mag “het liberalisme” voor haar rekening nemen, terwijl hij het CDA wat meer naar links opschuift. In de Abel Herzberglezing in Amsterdam …Read MorePolitiek, Abel Herzberg-lezing, amsterdam, CDA, Coronacrisis, Hugo de Jonge, samenleving, solidariteitDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *