coronatest

Een zesde tot een derde van de mensen die een positieve corona-uitslag krijgen, draagt het virus waarschijnlijk niet bij zich. Zij hebben geen corona, maar zitten toch in thuisquarantaine. Het gaat mogelijk om honderden mensen …

Dit artikel Van Haga: ‘Coronatest lijkt grootste blunder van deze eeuw te worden’ is geplaatst op NineForNews.nl.

Een zesde tot een derde van de mensen die een positieve corona-uitslag krijgen, draagt het virus waarschijnlijk niet bij zich. Zij hebben geen corona, maar zitten toch in thuisquarantaine. Het gaat mogelijk om honderden mensen …
Dit artikel Van Haga: ‘Coronatest lijkt grootste blunder van deze eeuw te worden’ is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreMens en Dier, coronatest, COVID-19, Hugo de Jonge, PCR-test, RIVM, Wybren van HagaNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *