Al bijna 20 jaar behoort de omgevingsvisie in het takenpakket van de regionale politiek. Maar omdat de ruimtetekort steeds groter wordt in Nederland wil minister Ollongren zich nu gaan bemoeien met deze problematiek. Maar zit de regionale politiek wel te wachten op de bemoeizucht van de rijksoverheid?  Al bijna twee decennia is het zo dat …Al bijna 20 jaar behoort de omgevingsvisie in het takenpakket van de regionale politiek. Maar omdat de ruimtetekort steeds groter wordt in Nederland wil minister Ollongren zich nu gaan bemoeien met deze problematiek. Maar zit de regionale politiek wel te wachten op de bemoeizucht van de rijksoverheid?  Al bijna twee decennia is het zo dat …Read MorePolitiek, Centrale overheid, Kajsa Ollongren, Omgevingsvisie, Provinciale StatenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *