De laatste weken werd iedereen doodgegooid met de wappies rondom Viruswaanzin en later Viruswaarheid. Maar nu blijkt dat Viruswaarheid er een ‘concurrent’ bij heeft. Een actiegroep die namelijk lijnrecht tegenover de zeloten van Engel staan. Containment Nu wil juist nog meer regels, nu het aantal besmettingen drastisch stijgt willen zij strengere maatregelen.  Iedere week vindt …De laatste weken werd iedereen doodgegooid met de wappies rondom Viruswaanzin en later Viruswaarheid. Maar nu blijkt dat Viruswaarheid er een ‘concurrent’ bij heeft. Een actiegroep die namelijk lijnrecht tegenover de zeloten van Engel staan. Containment Nu wil juist nog meer regels, nu het aantal besmettingen drastisch stijgt willen zij strengere maatregelen.  Iedere week vindt …Read MoreBinnenland, Actiegroep, Containment Nu, Corona, CoronabeleidDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *