De Europese Unie is een asociale constructie. Als u geniet van een heerlijk vers stuk fruit in Europa is de kans groot dat u dat aan een Bulgaar te danken heeft. Ieder jaar vertrekken duizenden arbeiders uit de Balkan en Oost-Europa naar Engeland, Duitsland, Italië en Spanje om fruit te plukken, en mee te helpen …De Europese Unie is een asociale constructie. Als u geniet van een heerlijk vers stuk fruit in Europa is de kans groot dat u dat aan een Bulgaar te danken heeft. Ieder jaar vertrekken duizenden arbeiders uit de Balkan en Oost-Europa naar Engeland, Duitsland, Italië en Spanje om fruit te plukken, en mee te helpen …Read MoreEuropese Unie, Bulgarije, Frits Bosch, SchengenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *