Het vertrouwen in misschien wel het meest leugenachtige onderdeel van de Nederlandse overheid – de Belastingdienst – is tot een dieptepunt gedaald. Daarom wil dossierterriër Pieter Omtzigt (CDA), die eerder al vooropliep in de kindertoeslagaffaire, dat het toeslagenarchief van de organisatie wordt overgedragen aan een organisatie die níét lukraak gaat lopen vernietigen om criminele aansprakelijkheid …Het vertrouwen in misschien wel het meest leugenachtige onderdeel van de Nederlandse overheid – de Belastingdienst – is tot een dieptepunt gedaald. Daarom wil dossierterriër Pieter Omtzigt (CDA), die eerder al vooropliep in de kindertoeslagaffaire, dat het toeslagenarchief van de organisatie wordt overgedragen aan een organisatie die níét lukraak gaat lopen vernietigen om criminele aansprakelijkheid …Read MorePolitiek, Belastingdienst, Nationaal Archief, Pieter OmtzigtDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *