Omstreeks half drie vanmiddag was het einde van een tijdperk: de stekker werd uit de Facebookpagina van DDS getrokken. Zoals reeds eerder aangekondigd en later nog eens bevestigd, willen we weg van dit medium vanwege het progressieve censuurbeleid dat op dit sociale medium anno 2020 heerst. Vanaf nu is het internet dus weer onze brave new …Omstreeks half drie vanmiddag was het einde van een tijdperk: de stekker werd uit de Facebookpagina van DDS getrokken. Zoals reeds eerder aangekondigd en later nog eens bevestigd, willen we weg van dit medium vanwege het progressieve censuurbeleid dat op dit sociale medium anno 2020 heerst. Vanaf nu is het internet dus weer onze brave new …Read MoreDDS Nieuws, De Dagelijkse Standaard, FacebookDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *