Gisteravond in de Tweede Kamer heeft CDA-parlementariër Pieter Omtzigt het ‘oneerlijke’ belastingstelsel van Nederland nogal aan gort gepraat. In slechts drie minuten maakt de nummer 2 van de christendemocraten duidelijk waarom de Nederlandse wijze van belasting betalen fundamenteel niet deugt. Netjes als hij is zegt CDA-parlementariër Pieter Omtzigt (ook wel bekend als de Mega-inquisiteur van …Gisteravond in de Tweede Kamer heeft CDA-parlementariër Pieter Omtzigt het ‘oneerlijke’ belastingstelsel van Nederland nogal aan gort gepraat. In slechts drie minuten maakt de nummer 2 van de christendemocraten duidelijk waarom de Nederlandse wijze van belasting betalen fundamenteel niet deugt. Netjes als hij is zegt CDA-parlementariër Pieter Omtzigt (ook wel bekend als de Mega-inquisiteur van …Read MorePolitiek, Belastingdruk, belastingen, Pieter OmtzigtDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *