De farmaceut AstraZeneca, waar Nederland een mogelijk coronavaccin voortijdig al van heeft gekocht, heeft de proeven met een mogelijk coronavaccin stilgelegd. Een van de proefpersonen heeft een ontsteking in de ruggenmerg opgelopen. Dit moet natuurlijk direct onderzocht worden of dit komt door het vaccin, of vanwege iets compleet anders. Tot die tijd zijn alle proeven …De farmaceut AstraZeneca, waar Nederland een mogelijk coronavaccin voortijdig al van heeft gekocht, heeft de proeven met een mogelijk coronavaccin stilgelegd. Een van de proefpersonen heeft een ontsteking in de ruggenmerg opgelopen. Dit moet natuurlijk direct onderzocht worden of dit komt door het vaccin, of vanwege iets compleet anders. Tot die tijd zijn alle proeven …Read MoreBinnenland, Corona, Coronavaccin, FarmacieDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *