Het kabinet verwacht voor volgend jaar een economische groei van 3,5 procent. De werkloosheid zal wel verder oplopen, maar de koopkracht stijgt waarschijnlijk met 0,8 procent. Nou, joepie, is dat even goed nieuws! Als je straks nog een baan hebt, tenminste. De percentages van de Prinsjesdagstukken zouden nog enigszins kunnen afwijken op de dag zelf, …Het kabinet verwacht voor volgend jaar een economische groei van 3,5 procent. De werkloosheid zal wel verder oplopen, maar de koopkracht stijgt waarschijnlijk met 0,8 procent. Nou, joepie, is dat even goed nieuws! Als je straks nog een baan hebt, tenminste. De percentages van de Prinsjesdagstukken zouden nog enigszins kunnen afwijken op de dag zelf, …Read MorePolitiek, CDA, Eric Wiebes, kabinet Rutte, Overheidsfinanciën, Prinsjesdag, Vergroening, VVD, werkloosheid, Wopke HoekstraDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *