Donald Trump krijgt in zijn verkiezingsstrijd tegen z’n linkse uitdager Joe Biden steun uit opvallende hoek: Arnoud van Doorn, fractievoorzitter van de enige gekozen salafistische partij van Nederland. Het Haagse raadslid vindt dat Trump veel beter heeft gezorgd voor minder doden in het Midden-Oosten dan zijn voorgangers. Je kan veel vinden van #Trump. Maar onder …Donald Trump krijgt in zijn verkiezingsstrijd tegen z’n linkse uitdager Joe Biden steun uit opvallende hoek: Arnoud van Doorn, fractievoorzitter van de enige gekozen salafistische partij van Nederland. Het Haagse raadslid vindt dat Trump veel beter heeft gezorgd voor minder doden in het Midden-Oosten dan zijn voorgangers. Je kan veel vinden van #Trump. Maar onder …Read MoreBinnenland, Arnoud van Doorn, Barack Obama, Donald TrumpDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *