Geen achterstanden meer in asielaanvragen, dus geen mensen die ‘boetes’ claimen bij de IND of politici die dan weer gaan roepen om een generaal pardon. Allemaal vanwege een “taskforce” bij het IND. Gelooft u het? Al jaren loopt het asielsysteem ontzettend spaak: doordaat mensen allemaal hun zaak hier in Nederland mogen afwachten, is het voor …Geen achterstanden meer in asielaanvragen, dus geen mensen die ‘boetes’ claimen bij de IND of politici die dan weer gaan roepen om een generaal pardon. Allemaal vanwege een “taskforce” bij het IND. Gelooft u het? Al jaren loopt het asielsysteem ontzettend spaak: doordaat mensen allemaal hun zaak hier in Nederland mogen afwachten, is het voor …Read MorePolitiek, Ankie Broekers Knol, Asielaanvragen, INDDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *