elektrische auto

Afgelopen maand kreeg Teslabaas Elon Musk post van een aantal inheemse gemeenschappen uit Rusland. “Koop alstublieft GEEN nikkel, koper en andere producten van mijnbouwreus Nornikel,” schreven ze aan de pionier in elektrische auto’s. De gemeenschappen …

Dit artikel Het smerige geheim achter je ‘groene’ elektrische auto is geplaatst op NineForNews.nl.

Afgelopen maand kreeg Teslabaas Elon Musk post van een aantal inheemse gemeenschappen uit Rusland. “Koop alstublieft GEEN nikkel, koper en andere producten van mijnbouwreus Nornikel,” schreven ze aan de pionier in elektrische auto’s. De gemeenschappen …
Dit artikel Het smerige geheim achter je ‘groene’ elektrische auto is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreNatuur en Milieu, elektrische auto, Elon Musk, nikkel, Rusland, TeslaNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *