Vorige week is de GGD Zaanstreek-Waterland 132 coronatests kwijtgeraakt. Niemand weet precies hoe het is gebeurd, maar het is dus gebeurd. Fijn om te weten dat coronatests dus in een klap kunnen ‘verdwijnen’. Je zou maar afhankelijk zijn van het testresultaat om op vakantie te gaan of weer aan het werk te gaan.  De gedupeerden …Vorige week is de GGD Zaanstreek-Waterland 132 coronatests kwijtgeraakt. Niemand weet precies hoe het is gebeurd, maar het is dus gebeurd. Fijn om te weten dat coronatests dus in een klap kunnen ‘verdwijnen’. Je zou maar afhankelijk zijn van het testresultaat om op vakantie te gaan of weer aan het werk te gaan.  De gedupeerden …Read MoreBinnenland, Coronatests, GGD, Incompetentie, ZoekrakenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *