Er was vanavond een FVD-bijeenkomst in Arnhem, maar het evenement werd bruut verstoort toen bleek dat de veiligheid van Thierry Baudet en Theo Hiddema mogelijk in het geding was. Een vooralsnog zoals omschreven ‘onbekend veiligheidsincident’ heeft het evenement ruw opgeschud. Wat er precies allemaal is gebeurt op de FVD bijeenkomst is nog onbekend, maar er …Er was vanavond een FVD-bijeenkomst in Arnhem, maar het evenement werd bruut verstoort toen bleek dat de veiligheid van Thierry Baudet en Theo Hiddema mogelijk in het geding was. Een vooralsnog zoals omschreven ‘onbekend veiligheidsincident’ heeft het evenement ruw opgeschud. Wat er precies allemaal is gebeurt op de FVD bijeenkomst is nog onbekend, maar er …Read MorePolitiek, Forum voor Democratie, FVD, Thierry BaudetDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *