De Amerikaanse president Trump is begonnen met een ideologische zuivering binnen de federale overheid. Bewustwordingscampagnes, inclusie- en diversiteitstrainingen, ‘white privilege’ en al die andere voortvloeisels uit de Critical Race Theory, zijn verbannen. Uit met de pret! Not any more! https://t.co/7Z2wxA6K13 — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) September 5, 2020 Dit is nogal een ding wat Trump …De Amerikaanse president Trump is begonnen met een ideologische zuivering binnen de federale overheid. Bewustwordingscampagnes, inclusie- en diversiteitstrainingen, ‘white privilege’ en al die andere voortvloeisels uit de Critical Race Theory, zijn verbannen. Uit met de pret! Not any more! https://t.co/7Z2wxA6K13 — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) September 5, 2020 Dit is nogal een ding wat Trump …Read MoreBuitenland, Amerika, Black Lives Matter, Discriminatie, Diversiteit, Inclusie, LHBT+, ongelijkheid, Racisme, Ras, Trump, Verenigde StatenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *