trump

Noor bin Ladin, de nicht van Osama bin Laden, heeft tijdens haar eerste interview met de media gezegd dat ze fan is van Donald Trump. Ze noemt de aankomende presidentsverkiezingen ‘de belangrijkste verkiezingen in een …

Dit artikel Nicht Osama bin Laden blijkt Trump-supporter: ‘Deep State gaat ten onder’ is geplaatst op NineForNews.nl.

Noor bin Ladin, de nicht van Osama bin Laden, heeft tijdens haar eerste interview met de media gezegd dat ze fan is van Donald Trump. Ze noemt de aankomende presidentsverkiezingen ‘de belangrijkste verkiezingen in een …
Dit artikel Nicht Osama bin Laden blijkt Trump-supporter: ‘Deep State gaat ten onder’ is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreMens en Dier, 9/11, deep state, Gates, osama bin laden, Soros, TrumpNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *