Artsen hebben sinds de uitbraak van het coronavirus in maart (iets meer dan een half jaar) enorm veel kennis opgedaan over de bestrijding ervan. Ze weten nu sneller wat ze wel en niet moeten doen, en kunnen daardoor eerder levens redden. En het mooiste van alles? Dat doen ze met al bestaande middelen! Zo weten …Artsen hebben sinds de uitbraak van het coronavirus in maart (iets meer dan een half jaar) enorm veel kennis opgedaan over de bestrijding ervan. Ze weten nu sneller wat ze wel en niet moeten doen, en kunnen daardoor eerder levens redden. En het mooiste van alles? Dat doen ze met al bestaande middelen! Zo weten …Read MoreBinnenland, artsen, Besmettingen, Coronavirus, COVID-19, GGD, ZiekenhuizenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *