Sigrid Kaag in Tha House hoor! De kersverse D66-akela -die overigens ook nog eens de eerste vrouwelijke minister-president van Nederland wil worden- heeft haar koers alvast uitgestippeld: ‘Samenwerking met de PVV en FVD is uitgesloten’. Die zagen we even niet aankomen. Ahum. De inclusiviteitsvrouw met de monotone stem geeft echter de PVV en FVD zelf …Sigrid Kaag in Tha House hoor! De kersverse D66-akela -die overigens ook nog eens de eerste vrouwelijke minister-president van Nederland wil worden- heeft haar koers alvast uitgestippeld: ‘Samenwerking met de PVV en FVD is uitgesloten’. Die zagen we even niet aankomen. Ahum. De inclusiviteitsvrouw met de monotone stem geeft echter de PVV en FVD zelf …Read MorePolitiek, D66, FVD, PVV, Sigrid KaagDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *