nos

Ook de afgelopen maanden heeft de NOS weer haar stinkende best gedaan om de waarheid zoveel mogelijk te verdoezelen. Dit heeft geresulteerd in de 16e vangst voor het Zwartboek NOS Journaal van journalist Arnold Karkens. …

Dit artikel ‘Wat de NOS doet, is journalistiek-crimineel. Ontluisterend!’ is geplaatst op NineForNews.nl.

Ook de afgelopen maanden heeft de NOS weer haar stinkende best gedaan om de waarheid zoveel mogelijk te verdoezelen. Dit heeft geresulteerd in de 16e vangst voor het Zwartboek NOS Journaal van journalist Arnold Karkens. …
Dit artikel ‘Wat de NOS doet, is journalistiek-crimineel. Ontluisterend!’ is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreBinnenland, antifa, Arnold Karskens, BLM, nepnieuws, NOS, NOS Journaal, racisme, TrumpNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *