Als het aan de Staatkundig-Gereformeerde Partij (SGP) ligt, dan pakken we zo snel als mogelijk onze vrijheid weer terug. Vandaag zette de partij tijdens een algemene ledenvergadering hun plannen uiteen. Zo wil de partij meer duidelijkheid van Rutte en De Jonge over het afbouwen van de coronamaatregelen. “Neem die anderhalvemeter-maatregel. Wanneer kunnen we weer terug …Als het aan de Staatkundig-Gereformeerde Partij (SGP) ligt, dan pakken we zo snel als mogelijk onze vrijheid weer terug. Vandaag zette de partij tijdens een algemene ledenvergadering hun plannen uiteen. Zo wil de partij meer duidelijkheid van Rutte en De Jonge over het afbouwen van de coronamaatregelen. “Neem die anderhalvemeter-maatregel. Wanneer kunnen we weer terug …Read MorePolitiek, Coronamaatregelen, Kees van der Staaij, Megakerk, nachtclubs, SGP, Techno, TechnobunkerDe Dagelijkse Standaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *