Hans de Boer, voormalig voorzitter werkgeversclub VNO-NCW, haalt hard uit naar politicus Jesse Klaver. Klaver zou namelijk verantwoordelijk zijn voor de nieuwe stroom van anti-bedrijvenstemming binnen de Nederlandse politiek.  De Boer is vrij duidelijk, Klaver heeft de dividendbelasting-kwestie gebruikt om een sentiment van anti-bedrijvensfeer te creëren. De Boer vindt dit nogal kwalijk, want alles is …Hans de Boer, voormalig voorzitter werkgeversclub VNO-NCW, haalt hard uit naar politicus Jesse Klaver. Klaver zou namelijk verantwoordelijk zijn voor de nieuwe stroom van anti-bedrijvenstemming binnen de Nederlandse politiek.  De Boer is vrij duidelijk, Klaver heeft de dividendbelasting-kwestie gebruikt om een sentiment van anti-bedrijvensfeer te creëren. De Boer vindt dit nogal kwalijk, want alles is …Read MorePolitiek, dividend, Economie, GroenLinks, Hans de BoerDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *