Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft een pittige brief ontvangen. Advocaat Frank van Ardenne heeft de minister geschreven dat tal van boetes moeten worden geseponeerd of heroverwogen. De advocaat neemt het nu ook op voor vier mensen die zijn beboet omdat ze een taartje aan het eten waren. Het ministerie onderzoekt het verzoek tot …Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft een pittige brief ontvangen. Advocaat Frank van Ardenne heeft de minister geschreven dat tal van boetes moeten worden geseponeerd of heroverwogen. De advocaat neemt het nu ook op voor vier mensen die zijn beboet omdat ze een taartje aan het eten waren. Het ministerie onderzoekt het verzoek tot …Read MoreBinnenland, boete, Corona, Ferdinand Grapperhaus, Rechtsstaat, SamenscholingDe Dagelijkse Standaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *